PRAVNA OBVESTILA

 • Izjava o zasebnosti

  Ko dostopate do naše spletne strani, se na strežniku shranjujejo vaši identifikacijski in drugi podatki, vključujoč IP naslov, datum, uro in strani, ki ste si jih ogledali. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj v interne statistične namene. Pomagajo nam, da informacije na naši spletni strani prilagajamo specifičnim potrebam naših strank. Podatkov ne posredujemo tretjim osebam.

  S podatki, ki jih prejmemo preko registracije, ravnamo zaupno in jih ne razkrivamo tretjim osebam. Osebne podatke (npr. ime, elektronski naslov), ki nam jih posredujete, kadar nas kontaktirate po elektronski pošti, uporabljamo zgolj za pisno komunikacijo, vezano na informacije, za katere ste nas zaprosili. Tudi teh podatkov ne razkrivamo tretjim osebam. Prosimo upoštevajte, da je nemogoče zagotoviti, da podatkov, ki se prenašajo po spletu, ne bi brale ali spreminjale nepooblaščene osebe. V primeru, da imate vprašanja v zvezi z navedenim, nas, prosimo, kontaktirajte.

  Pravna obvestila

  Ustvarjalci te spletne strani stremimo za tem, da bi bili objavljeni podatki venomer pravilni in ažurni, žal pa je to nemogoče zajamčiti. Za zastarele in pomanjkljive informacije ter opustitve ne prevzemamo odgovornosti. Pridržujemo si pravico do sprememb brez predhodnega obvestila. Za najnovejše podatke nas, prosimo, kontaktirajte. Za nepravilno delovanje, nedostopnost spletne strani in za zanašanje na informacije, objavljene na njej, ne prevzemamo odgovornosti. V primeru, da imate vprašanja v zvezi z navedenim, nas, prosimo, kontaktirajte.

  Avtorske pravice

  © Pokojninska družba A, d.d., vse pravice pridržane. Če ni drugače navedeno, je vse gradivo na tej spletni strani zaščiteno z avtorskimi pravicami. Prepovedana je njegova uporaba drugje, razen kjer je izrecno določeno drugače. Prepovedano je prenašanje in kopiranje gradiva s spletne strani brez pisne privolitve lastnika avtorskih pravic. V primeru, da imate vprašanja v zvezi z navedenim, nas, prosimo, kontaktirajte.