Izkoristite davčno olajšavo znižanja dohodnine in poskrbite za svojo varno prihodnost. Za sklenitev individualnega varčevanja izpolnite spodnji obrazec. Prihranke boste lahko porabili ali ob upokojitvi v obliki dodatne pokojninske rente ali kadarkoli pred upokojitvijo v obliki enkratnega izplačila. V vmesnem času se prihranki plemenitijo v izbranem skladu, v primeru smrti pred upokojitvijo pa se dedujejo. (Več o varčevanju)

Spletni obrazec izpolnite tudi v primeru, če ste že obstoječi individualni zavarovanec in bi želeli le ponovno vplačati premijo z Diners Club kartico na obroke.

Po oddani prijavi vam bomo posredovali pristopno izjavo in vas prosimo, da nam en podpisani izvod posredujete nazaj po pošti, oziroma skenirano po elektronski pošti.

V primeru, če ste že naš obstoječi zavarovanec in bi želeli le ponovno vplačati premijo na obroke z Diners Club kartico, vam ne bomo posredovali pristopne izjave, saj imate pri nas že odprt varčevalni račun.

Zavarovanje bo sklenjeno po prejemu podpisane pristopne izjave in prvem plačilu premije.

S podpisom pristopne izjave soglašate, da se vaši osebni podatki smejo uporabljati za potrebe izvajanja dodatnega pokojninskega zavarovanja.

V primeru težav pri izpolnitvi obrazca oziroma dodatnih informacij smo vam na voljo na 01 230 77 28 ali info@pokojninskad-a.si.