Zavarovancem Pokojninske družbe A, d.d. obvestilo o stanju sredstev na osebnem računu letos že drugič posredujemo v elektronski obliki. Obvestilo vas že čaka v vašem spletnem računu v razdelku "Obvestila". Vsi, ki ste že registrirani in uporabljate spletni račun, lahko že dostopate do svojih obvestil, vse tiste, ki tega še niste storili, pa vabimo k registraciji, s katero boste pridobili uporabniško ime in geslo za dostop do spletnega računa. V pomoč pri vstopu in registraciji v spletni račun so vam na voljo enostavna navodila na povezavi.

 

Uspešno poslovanje kritnih skladov v letu 2017

Skladi družbe so v letu 2017 nadaljevali uspešno in stabilno poslovanje. Skupni donos kritnega sklada zajamčenega donosa od ustanovitve leta 2001 do konca leta 2017 znaša 102,9 % oziroma povprečno 4,5 % letno. Uspešno sta poslovala tudi nova sklada tako imenovane naložbene politike življenjskega cikla in zabeležila 3,3 % donos na Uravnoteženem in 4,4 % donos na Delniškem skladu.

 
Skupna sredstva v upravljanju družbe znašajo 260,6 milijona evrov, zaupa pa nam že več kot 46.500 zavarovancev, od katerih jih 2.000 vsak mesec prejema dodatno pokojnino. Povprečna dodatna pokojnina, izplačana lani, znaša 100 evrov.

S spoštovanjem,

Pokojninska družba A, d.d.

NAROČITE SE NA SVEŽE NOVOSTI IZ PODROČJA:

  • Pokojninsko zavarovanje
  • Finančni trgi
  • Obvestila za javnost