Pokojninska družba A, d.d. na podlagi 293. člena Zakona o pokojninskem in invalidskem zavarovanju ZPIZ-2 in Pravilnika o volitvah članov Odbora Skupine kritnih skladov življenjskega cikla razpisuje volitve za nadomestnega člana Odbora Skupine kritnih skladov življenjskega cikla Pokojninske družbe A, d.d..

Zainteresirani predstavniki članov se lahko z izpolnitvijo posebnega obrazca (Izjave) prijavijo v izbor, ki bo odprt do 17.9.2018. 

Izpolnjeno in podpisano izjavo so dolžni skupaj s kratkim življenjepisom posredovati po pošti na naslov: Pokojninska družba A, d.d., Tivolska cesta 48, 1000 Ljubljana, s pripisom »Odbor« oziroma lahko posredujejo skenirano prijavnico z življenjepisom na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Podrobnejša pravila o volitvah in pristojnostih Odbora Skupine kritnih skladov življenjskega cikla so navedeni v Pravilniku o volitvah članov Odbora Skupine kritnih skladov življenjskega cikla, ki je dostopen na povezavi

Za podrobnejše informacije nas lahko pokličete na tel.: 01/230 77 21. 

S spoštovanjem, 

Uprava Pokojninske družbe A, d.d.          

NAROČITE SE NA SVEŽE NOVOSTI IZ PODROČJA:

  • Pokojninsko zavarovanje
  • Finančni trgi
  • Obvestila za javnost