Stranke obveščamo, da bomo od ponedeljka, 8. marca 2021, po predhodni najavi, ponovno pričeli sprejemati stranke na sedežu družbe.

Vstop v poslovne prostore je dovoljen samo zdravim osebam.
Vse obiskovalce pozivamo, da pri vstopu v poslovno stavbo upoštevajo preventivne ukrepe ter priporočila NIJZ za preprečevanje širjenja okužbe s COVID-19.

Strankam priporočamo, da se še naprej v čim večji meri poslužujejo elektronskih poti poslovanja, saj vse storitve lahko opravimo preko telefona 01 230 77 28, elektronske pošte info@pokojninskad-a.si in pošte. Stanje na varčevalnih računih in vplačane premije pa je možno spremljati preko spletnega računa.

Pokojninska družba A, d.d.

NAROČITE SE NA SVEŽE NOVOSTI IZ PODROČJA:

  • Finančnih trgov
  • Pokojninskega varčevanja

Preberi vsebino

Pogosta vprašanja

Ker je edino varčevanje, ki ga država spodbuja z davčno olajšavo. Od premij v primeru kolektivnega zavarovanja ni potrebno plačati nobenih prispevkov in dajatev, v primeru individualnega zavarovanja, pa se vplačane premije upoštevajo pri zniževanju osnove za obračun dohodnine.

Postopek za vključitev je zelo enostaven:

  • v primeru individualnega zavarovanja izpolnite spletni obrazec ali pa pristopno izjavo in nam jo podpisano posredujete nazaj po pošti oziroma sken po elektronski pošti;
  • v primeru kolektivnega zavarovanja pa vas prosimo za izpolnitev spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo pripravili ponudbo za podjetje.

Poznamo kolektivno dodatno pokojninsko zavarovanje prek delodajalca (premije financira delodajalec, delno lahko tudi zaposleni) ali individualno dodatno pokojninsko zavarovanje, kjer premije v celoti financiramo sami individualno.

Vsa pogosta vprašanja