Če ste pred vključitvijo v pokojninski načrt Pokojninske družbe A, d.d. že varčevali za dodatno pokojnino pri drugem ponudniku, lahko vaše prihranke enostavno prenesete na vaš varčevalni račun pri naši pokojninski družbi. V ta namen, za brezplačen prenos sredstev, potrebujemo le sken ali sliko izpolnjenega obrazca, ki ga najdete na povezavi.  

Razlogi, zakaj združiti vaše pokojninske prihranke pri Pokojninski družbi A:

  • nizki stroški upravljanja – na zajamčenem skladu imamo najnižjo upravljavsko provizijo od vseh izvajalcev, le 0,55% letno;
  • po združitvi sredstev lahko vse pokojninske prihranke spremljate preko (enega) spletnega računa;
  • smo prejemniki nagrade NAJ zajamčeni pokojninski sklad 2022[1];
  • smo edini izvajalec v Sloveniji, ki je v vseh 20 letih na zajamčenem skladu dosegal pozitiven donos.

Za vse dodatne informacije glede prenosa sredstev smo vam na voljo na 01 230 77 22 ali info@pokojninskad-a.si

S spoštovanjem,

Pokojninska družba A, d.d.

 

[1] po izboru revije Moje finance.

NAROČITE SE NA SVEŽE NOVOSTI IZ PODROČJA:

  • Finančnih trgov
  • Pokojninskega varčevanja

Preberi vsebino

Pogosta vprašanja

Ker je edino varčevanje, ki ga država spodbuja z davčno olajšavo. Od premij v primeru kolektivnega zavarovanja ni potrebno plačati nobenih prispevkov in dajatev, v primeru individualnega zavarovanja, pa se vplačane premije upoštevajo pri zniževanju osnove za obračun dohodnine.

Postopek za vključitev je zelo enostaven:

  • v primeru individualnega zavarovanja izpolnite spletni obrazec ali pa pristopno izjavo in nam jo podpisano posredujete nazaj po pošti oziroma sken po elektronski pošti;
  • v primeru kolektivnega zavarovanja pa vas prosimo za izpolnitev spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo pripravili ponudbo za podjetje.

Poznamo kolektivno dodatno pokojninsko zavarovanje prek delodajalca (premije financira delodajalec, delno lahko tudi zaposleni) ali individualno dodatno pokojninsko zavarovanje, kjer premije v celoti financiramo sami individualno.

Vsa pogosta vprašanja