V poslovno-stanovanjskem objektu Dunajska vertikala, ob hotelu Austria Trend v Ljubljani, se prek spletne dražbe prodaja 21 sodobnih stanovanj. Gre za takoj vseljiva in delno opremljena stanovanja zgrajena leta 2011 na atraktivni lokaciji ob Dunajski cesti z dobrim dostopom do obvoznice in centra mesta. V neposredni bližini se nahaja tudi avtobusno postajališče, pošta, vrtec, osnovna šola, bančne poslovalnice in trgovine.

Prodajajo se posamična dvo in trisobna stanovanja velikosti od 62 do 105 m2, ki so bila letos sveže prenovljena in so opremljena s kuhinjami ter klimatskimi napravami in sanitarno opremo. Večina stanovanj ima ložo, eno stanovanje ima večjo teraso. Stanovanjem pripada zidana shramba, ki se nahaja v isti etaži kot stanovanje. Večini stanovanj pripada lastniško parkirno mesto v kletni etaži, za preostala je urejena možnost najema parkirnih mest. Stanovanja imajo urejeno ZK stanje in so v lasti zajamčenega kritnega sklada Pokojninske družbe A, d.d.

Seznam stanovanj v objektu Dunajska vertikala 

Podrobnosti glede posameznih enot in virtualni ogledi so na voljo na portalu NAI Dražbe na katerem se bo do 25.9.2022 zbiralo nezavezujoče ponudbe. Začetne prodajne cene so 4.200 €/m2 za stanovanja brez parkirnih mest in od 4.400 €/m2 za stanovanja s parkirnim mestom glede na neto prodajno površino. Dodatne informacije: Tel. 031 601 368, e-pošta: drazbe@naisignifica.com

NAROČITE SE NA SVEŽE NOVOSTI IZ PODROČJA:

  • Finančnih trgov
  • Pokojninskega varčevanja

Preberi vsebino

Pogosta vprašanja

Ker je edino varčevanje, ki ga država spodbuja z davčno olajšavo. Od premij v primeru kolektivnega zavarovanja ni potrebno plačati nobenih prispevkov in dajatev, v primeru individualnega zavarovanja, pa se vplačane premije upoštevajo pri zniževanju osnove za obračun dohodnine.

Postopek za vključitev je zelo enostaven:

  • v primeru individualnega zavarovanja izpolnite spletni obrazec ali pa pristopno izjavo in nam jo podpisano posredujete nazaj po pošti oziroma sken po elektronski pošti;
  • v primeru kolektivnega zavarovanja pa vas prosimo za izpolnitev spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo pripravili ponudbo za podjetje.

Poznamo kolektivno dodatno pokojninsko zavarovanje prek delodajalca (premije financira delodajalec, delno lahko tudi zaposleni) ali individualno dodatno pokojninsko zavarovanje, kjer premije v celoti financiramo sami individualno.

Vsa pogosta vprašanja