Vse člane naših pokojninskih načrtov obveščamo, da vas potrdilo o pravicah iz dodatnega pokojninskega zavarovanja že čaka v vašem spletnem računu v razdelku »Obvestila«.

Vsi, ki ste že registrirani in uporabljate spletni račun, lahko že dostopate do svojih potrdil, vse tiste, ki tega še niste storili, pa vabimo k registraciji, s katero boste pridobili uporabniško ime in geslo za dostop do spletnega računa. V pomoč pri vstopu in registraciji v spletni račun so vam na voljo enostavna navodila na povezaviPoleg potrdila o pravicah se v spletnem računu nahaja tudi pregled poslovanja pokojninske družbe v preteklem letu. Kljub zahtevnim razmeram na finančnih trgih so skupna sredstva v upravljanju družbe, ki so konec leta znašala 396 milijonov evrov, narasla, zaupa pa nam že več kot 61.000 zavarovancev, od katerih jih 3.192 prejema dodatno pokojnino. Družba ostaja tudi naprej kapitalsko močna in stabilna ter nadaljuje uresničevanje svojega poslanstva – partnerstvo v korist zavarovancev. 

Projekcije pokojninskih prejemkov

Potrdilo o pravicah iz dodatnega pokojninskega zavarovanja tudi letos vsebuje dodatne informacije o projekcijah pokojninskih prejemkov, ki članu prikazujejo informativno višino dodatne pokojnine pod domnevo, da bi svoje varčevanje do upokojitve nadaljeval s trenutno višino vplačil po različnih scenarijih donosa skladov. Več o predpostavkah projekcij na povezavi.

S spoštovanjem,

Pokojninska družba A, d.d.

NAROČITE SE NA SVEŽE NOVOSTI IZ PODROČJA:

  • Finančnih trgov
  • Pokojninskega varčevanja

Preberi vsebino

Pogosta vprašanja

Ker je edino varčevanje, ki ga država spodbuja z davčno olajšavo. Od premij v primeru kolektivnega zavarovanja ni potrebno plačati nobenih prispevkov in dajatev, v primeru individualnega zavarovanja, pa se vplačane premije upoštevajo pri zniževanju osnove za obračun dohodnine.

Postopek za vključitev je zelo enostaven:

  • v primeru individualnega zavarovanja izpolnite spletni obrazec ali pa pristopno izjavo in nam jo podpisano posredujete nazaj po pošti oziroma sken po elektronski pošti;
  • v primeru kolektivnega zavarovanja pa vas prosimo za izpolnitev spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo pripravili ponudbo za podjetje.

Poznamo kolektivno dodatno pokojninsko zavarovanje prek delodajalca (premije financira delodajalec, delno lahko tudi zaposleni) ali individualno dodatno pokojninsko zavarovanje, kjer premije v celoti financiramo sami individualno.

Vsa pogosta vprašanja